20130901

Dia 1: Llac de Tseuzier a Iffigenalp, pel Col du Rawil

Desprès d'esmorzar, anem a l'estació de Sion, on surt el bus-postal que ens portarà fins a dalt al Lac de Tseuzier, lloc de trobada amb la Elodie, la seva companya Sonia i els altres companys que aquest any també fan aquesta travessa, Nicole (França), Thérèse (França), Verònique (Suïssa), Olivier (França) i Warren (Neozelandès).
Fetes les presentacions i preparats, comencem a caminar pel sender que bordeja el llac pel seu costat est i arribats a la capçalera, fem un gir al oest, per enfilar desprès a nord est per pujar per Armeillon cap al Plan des Roses i seguir fins al Col de Rawil (2.429 m.), punt culminant de la sortida d'avui. 
Desprès d'un descans i fotos, encara que el cel està amb boira i fa fresca, comencem la baixada fins a Iffigenalp, lloc de destí d'aquest primer dia. 
Desagradable sorpresa : no hi ha dutxes ni aigua calenta i el dormitori es molt "espartà". Els altres dies, ja hem estat en bones instal·lacions, de diferents tipus.
El sopar i esmorzar de demà, els fem a un hotel situat uns metres més avall.

Sortida de travessa


Enllaç als àlbums de fotos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...