20120512

Volta per la serra de Montgrony

sortida llarga. Volta a la bonica serra de Montgrony.
Cal advertir que a la sortida del coll Roig, hem volgut seguir un camí per intentar escurçar trajecte i ens ha sortit malament. El camí ens ha pujat a la paret de roca on en un segon tram equipat hem decidit tornar a baixar, pel risc que implicava seguir. Total que hem perdut 1:45 hores agafant ja l'hora de més calor, que ens ha impedit pujar a la Covil i al Costa Pubilla.
Després de baixar de la cinglera, hem seguit el camí cap a Plans de Monegals i Plans de Feners. fins aquí el camí està força definit. A partir de plans de Feners, hem d'anar seguint fites que ens aniran pujant primer seguint cap el est i després el camí gira cap nord-oest, fins a dalt a la carena, on trobem una pista de terra que ve des coll de Pan En aquest punt , hauríem de seguir l'ascensió cap a la Covil, però nosaltres agafem al mateix coll, un camí que surt cap a la nostra esquerra, amb marques grogues i que flanqueja direcció oest, per sota el puig la Covil fins la Font de Flequer, des d'on començàrem a baixar direcció sud-oest cap a prat Amorriador. Passem pel Camp de l'Ordi cap al collet de les Eres, des d'on ja baixem cap a la carretera per seguir fins al Santuari.


https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5742090510700130433?authkey=COjW-7-J34b-mgE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: El Mont, des del collet de Can Serra.

Una bonica sortida a la Mare de Déu del Mont, per la seva vesant nord.  Fem l'aproximació per la cruïlla de Cabanelles, seguint la carre...