20130902

Dia 2: Iffigenalp - Simmefäll - Col Ammerte - Engstligenalp

Avui hem de fer transfer de Iffigenalp a Simmefäll.
Sortida amb dos grups des de Iffigenalp. Degut a que el pas per carretera està restringit, per la pujada de bus, en horaris que només deixen 15 ' de pas a cotxes particulars. Els uns, anem amb la furgo de Cairn, fent un transfer fins a Simmefäll. L'altre grup, comença a baixar caminant per un corriol que passa entre la carretera i el riu, fins al lloc de lliure circulació, on també agafen la furgo, per passar a Simmefäll.
Comencem a caminar tots plegats, sortint des de el costat d'un restaurant que hi ha, amb pal indicador de les diferents rutes. Nosaltres enfilem la que ens ha de portar al Col d'Amerten, direcció est. Anem pujant pel costat del riu Simme, en vista a varies cascades d'aigua. El recorregut es molt maco. Arribats a un pal indicador, deixem el riu i enfilem cap al nord est, direcció Ammerte. Arribats al Col, tenim una vista preciosa a les dues valls, la de pujada i la que hem de baixar. Al est, podem veure la glacera de Ammerte, la primera amb bona visual, de les que anirem veient.Tenim a la vista la nostra destinació, al final de la vall. Anem seguint el camí fins arribar a Engstligenalp, on ens espera una bona dutxa i una excel·lent estada.

Sortida de travessa

Enllaç a la traça: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5262813

Enllaç als àlbums de fotos:

Marti: https://photos.app.goo.gl/HUFuzy9sQcme4HYu9

Milio:  https://photos.app.goo.gl/LchAhLLiXBM7c3qT8



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...