20130905

Dia 5: Griesalp a Stechelberg, pel col de Sefinen

La ruta d'avui ens comença a ensenyar la part més espectacular d'aquestes contrades.
Sortim de Griesalp,direcció sud est, desfent part del camí d'ahir, fins arribar al pal indicador a Bürgli, que ens marca el camí a Sefinen. A partir d'aqui comença la pujada per la vall, seguint el camí molt bé traçat i que ens portarà fins a dalt el coll. Abans i al tram final de la pujada al coll, hem de pujar 270 esglaons de fusta, d'una escala espectacular, agafada al terra.
Arribats a dalt, l'espectacle està servit. Tenim al davant nostre, però encara llunyans, els tres cims més emblemàtics de la zona. El Jungfrau, el Mönch i l'Eiger, amb les seves glaceres. Ens hi quedem una bona estona perquè la visió s'ho val.
Desprès del descans, comencem la llarga baixada que ens espera, direcció nord est fins arribar a una casa habilitada como a bar, aquí fem gir a sud est i  al cap d'una estona més avall fem gir a est, seguint el camí fins a Stechelberg.
La estada ha estat molt bona i les habitacions de 4, 2 i 1 que ens permet repartir-nos molt còmodament. El sopar molt be i l'esmorzar també.

Sortida de travessa

Enllaç a la traça: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=5278849

Enllaç als àlbums de fotos:

Martí: https://photos.app.goo.gl/wSKVKDPLEaZEdxTdA

Milio: https://photos.app.goo.gl/h5NbzUsLz9G1F7yu6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...