20140222

Vallter, Cims de la Coma del Orri, amb neu.

Sortida programada per la Colla l'Isard, de Bescanó.
El dia escollit per la sortida de neu, ha estat perfecte. Ens trobem amb un bon gruix de neu per poder gaudir de la sortida.
Comencem a caminar un pel tard, doncs ja son mig quart de deu i les pistes son obertes. Com no hem pogut deixar els cotxes al aparcament del refugi, hem pujat fins a l'estació i per tant, hem de pujar cap al Coll de la Marrana, travessant les pistes d'esquí. Ho fem a un ritme lent, ja que al anar amb grup es millor anar tots junts.
Arribem al Coll de la Marrana que ja son les onze del matí. Fem un descans i aprofitem per esmorzar i beure. Al hora, decidim què fer la resta del matí. En lloc de seguir cap a Tirapits, que era el que s'havia programat, però veiem que per temps no hi arribem, s'acorda girar direcció Pastuira, doncs es més curt i al ser carener, tindrem més bones vistes.
Comencem a caminar flaquejant el Gra de Fajol, arribant al Coll de la Coma del Orri. Seguim pujant cap als cims de la Coma del Orri i quan ja en portem assolits els tres primers, el grup ens partim. Uns pocs ens quedem al reguard del vent, per descansar i contemplar les vistes, al Gra de Fajol, Pastuira, Fontlletera, Balandrau, Coma de Vaca, els Torreneules i el Serrat del Mig.
La resta, continuen una estona fins arribar quasi al Pastuira. Quan tornen, ens reagrupem i fem la tornada pel mateix camí fins al Coll de la Marrana, on aprofitem per dinar.
Desfem camí fins a Vallter on arribem gairebé a les quatre de la tarda.
Hem pogut gaudir d'un molt bon dia i fent gaudir de la caminada amb neu, als que ho han fet per primera vegada.

Distància recorreguda               9,8 km.
Desnivell acumulat                    739 m.
Temps efectiu, sense parades    4 h. 27'

Enllaç a la traça:     http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=6212250

Enllaç al àlbum de fotos:
https://plus.google.com/photos/112587776376115529259/albums/5983612768417220001


Enllaç a la web Colla l'Isard, de Bescanó: http://www.collaisard.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...