20140502

Sant Miquel de Sorerols

Desprès d'una nit plujosa, decidim de tirar endavant la proposta que teníem programada per avui, així que agafem la C-25 i cap a Santa María de Corcó, on per la carretera que va a Tavertet arribem al punt de partida.
Aquesta sortida, ha estat programada per la Colla l'Isard el mes passat i guiada pel company de colla Jep Boix. Hem seguit total la ruta, menys el tram de les roques i balmes de la Corbera i la balma del Castell de la Fossa.
El grup nostre s'ha partit i els que anaven al davant, han seguit la carretera fins al cotxe, en lloc de anar a buscar el corriol de pujada cap a les roques de la Corbera. Fent-nos perdre aquest tros del recorregut.
Enllaço a la web de la Colla l'Isard, perquè pugueu descarregar el comentari i recorregut, tal com deuria d'haver seguit.
 
El tram de les coves i balmes de les Baconeres es un poc complicat de seguir si no es porta el track, pel que es recomanable fer-ho amb un GPS.
 
Enllaç a la web l'Isard: http://www.collaisard.cat/  veure sortides realitzades, i la del 06/04/2014

 
 
 
Sortida circular
Distància recorreguda              16,5 km.
Desnivell acumulat                    506 m.
Temps efectiu, sense parades   5 h. 04'
 
 
Enllaç al àlbum de fotos de Eduard:
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...