20150110

St. Privat d'en Bas (Pla d'en Xurri) a Puigsacalm, pel camí d'en Claudi i canal de les Eugues.

Molt bonica i exigent matinal, que ja vàrem fer al maig del any passat. En aquesta ocasió la fem amb sentit contrari i sembla un altra vegada un descobriment. Es una bona proposta, perquè intentarem seguir be, des de baix el camí d'en Claudi. 
Hem fet una petita variant al camí que des de les Olletes va a trobar la pista que baixa des de Santa Magdalena. Aquesta vegada, seguint les marques color taronja que hi ha, hem sortit a dalt la pista,  al tram final un bon tros abans d'arribar al pujador del camí d'en Claudi, deixant el camí que va a ran de cinglera. Aquest tros l'hem caminat per la pista, son uns 600 m.
Comparades les  traces, al recorregut del camí d'en Claudi, hi ha molt poques diferències, encara que es millor la que hem fet avui, perquè hem salvat un pas delicat, pel camí correcte.
També hem fet correctament, el tram del canal de les Eugues, més proper al Puigsacalm, que l'altra vegada ens em vam anar a sortir al camí per la vessant nord i aquesta hem baixat per la sud, que es la correcta, encara que aquí no te massa importància perquè la fageda es neta i es pot fer be, igualment.
Pel demés, el recorregut es el mateix i serveix el comentari a la sortida del 14/05/2014, tenint en compte que aquesta vegada es a la inversa.



Sortida circular
Distància recorreguda              10,2 km.
Desnivell acumulat                    927 m.
Temps efectiu, sense parades   4 h. 12'





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...