20151217

Passejada pels voltants de Vilablareix

Aquest dijous, la Colla, deixem d'anar a fer muntanya per fer la celebració de les Festes que s'apropen. Hem planificat tres activitats.

La primera, consisteix en una passejada per Vilablareix. Sortim a les 09 h. des del Pavelló de Vilablareix, al Perelló, per agafar la carretera que ve des de la Gi-5332 (variant ctra. Sta. Coloma a Salt). Només passar el pont de la riera de Marrocs, agafem la pista de l'esquerra, que passa pel davant de unes cases i hivernacles. Passem per sota de la autopista i ja agafem el camí fluvial que va a sortir a la Gi-5332 on passem al altre costat i girem cap al (NO). Anem pel carril bici paral·lel a la carretera i arribem a Can Mascreus, que queda a la nostra dreta. Deixem la carretera i entrem pel camí de Can Saüc, per seguir direcció (NO) a trobar la carretera a Sant Roc. Abans peró veiem la torre romana funerària,que hi ha a dintre de una finca. No hi ha camí per poder anar-hi.
Per la carretera de Sant Roc, direcció (NE) arribem a Vilablareix i visitem Sant Menna, per desprès seguir per la part de darrera, baixant a trobar la carretera (NE). Seguim el carril bici, fins un altra vegada a la vora del veïnat, i ara passem al altre costat de carretera, per agafar una pista que baixa pel costat d'un camp de pomes, anem seguint fins a tocar la autopista i girem a la dreta, en paral·lel a la autopista (SE). Arribem a la carretera asfaltada que va cap al Perelló. Passem per sobre la autopista i desprès, passem al altre costat, per agafar una pista que passa entre unes cases i que ens porta al camí per on hem començat al matí. Només ens queda desfer un tros i ja som al Pavelló.



En total hem caminat 6,5 km. i ha servit per estirar les cames.

La segona activitat del dia, ha estat anar a visionar la pel·lícula que ens ha muntat el company Narcís Feixas, del viatge i trekking del estiu a Dolomites. Una pel·lícula que ha recreat aquells bonics paratges i ens ha fet gaudir durant quasi dues hores, del bon record que ens van deixar.

La tercera activitat, ha estat un dinar de bona companyonia, al restaurant de la nostra companya Conxi. Restaurant La Crosa, de Sant Dalmai, on ens hi hem aplegat una bona part del caminants que som a la Colla. Desprès de un bon dinar, hem fet una cantada instrumentada, de Nadales i altres cançons, que hem allargat fins a les 17 h.
EN RESUM, UNA GRAN DIADA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...