20151219

Pujada del Pessebre al Montpetit - Colla del dissabte.

Un any més, tornem al Montpetit. Ens trobem els caminants i anem fins a Oix, deixant els cotxes a la vora del cementiri.
Sortim, seguint el camí marcat d'Itinerànnia, que passa cap a la riera d'Oix i va seguint pujant cap al (O), passa pel davant la casa La Ferreria i segueix amunt fins l'altra casa, La Pineda, on deixarem la pista, per seguir el corriol marcat de color grog, que ens acabarà pujant al Coll Sapell. Aquí agafem a la nostra dreta un corriol que surt direcció (N) i que ens puja fins a dalt al Montpetit.
Plantem el pessebre a sota l'alzina de sempre, i desprès de un esmorzar, fem una cantada de Nadales, acompanyada de flauta, harmònica i guitarra.
A l'hora de baixar, ens dividim en dos grups, uns baixem pel mateix lloc de pujada i els altres, van a visitar Sant Martí de Toralles, baixant per un altre camí que fa el tomb per la part baixa, al Montpetit i tornar a trobar el camí de pujada, a sota la casa de La Pineda.

Desprès de la matinal. Acabem la diada del Pessebre, ajuntant-nos al voltant d'una taula al restaurant Can Bundància i fent un dinar de bona companyonia.

Enllaç al àlbum de fotos de Pere:

Enllaç al àlbum de fotos de Montse:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...