20160211

ermita de Mare de Déu de Puig d'Helena i CALÇOTADA a Can Pere Sobiranes

Avui podríem dir que hem fet la diada de la Colla, d'aquest hivern. 
Teníem programada una sortida per la zona de sobre Amer, però la pluja del matí ens ha canviat els plans i hem decidit de fer només una passejada fins a l'ermita de la Mare de Déu de Puig d'Helena. Fem el trajecte per la carretera i desprès per pista, per evitar el fangueig argilós dels corriols de la zona. Tot el camí hem estat sotmesos al plugim que va calant fins al moll del os, si no et protegeixes. Desprès de fer aquest trajecte, hem muntat als cotxes i ens hem anat a Can Pere Sobiranes a fer una celebració de Colla, per segon any consecutiu a aquest temps d'hivern: Dinar de Calçotada.
Aquest any, encara ha millorat l'anterior, gràcies a la aportació i direcció de la nostra XEF, la Conxi. A més i com l'any passat, l'experiència en la organització i preparació d'estris, del nostre company Joan. Tots dos han fet, amb la col·laboració de la resta, que hagi estat un àpat de llepar-se els dits (desprès de rentar el negre dels calçots).
Aportació de entrants del nostre company Rafel, calçotada a dojo, caragols a la brutesca -amb all-i-oli, carxofes al caliu i carn a la brasa. Tot ben regat amb el vi Rioja de la casa.
Postres deliciosos, que ens ha fet la nostra Conxi i la ratafia de'n Toni, el limoncel·lo de Rafel i el vi de nous, de la casa.
Ha sobrat de tot, perquè per acabar-ho hauríem tingut d'empalmar amb el sopar, i això ja hauria estat massa per aquesta colla de jubilats. Tenim de cuidar-nos. Així, que pot ser que si ho repetim, tindrem d'ajustar les racions.
En fi, un dia dels que de tant en tant val la pena repetir, per gaudir la bona companyonia que hem aconseguit en aquest excel·lent grup d'amics i amigues, que ens agrada compartir l'afició a caminar per les muntanyes.

Enllaç a les fotos de la Montse      https://goo.gl/photos/Yua4iJt5AFSkP6Nj8




   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...