20160704

Sortida a la Val d'Aran de la Colla Caminants dels dijous. Dilluns dia de viatge

Per aquestes dades hem planificat una escapada a la Val d'Aran amb una bona part de la gent de la Colla. En total hem estat 17 els que ens ho hem pogut combinar per gaudir-ho.
Dilluns dia 4 de juliol, sortim des de Girona amb bus. El fet d'anar-hi un grup nombrós ens ha permès poder organitzar el viatge, de manera més descansada i distesa.
Quan sortim, tots anem amb el pronòstic del temps que no es gens bo, però veurem el que ens permetrà de fer.
Durant el viatge i quan ja som per la província de Huesca, tenim un primer xàfec, de curta durada. Arribem al túnel i al altre costat no hi plou, així que enfilem cap a Salardú, la nostra destinació.
El nostre punt d'estança durant els tres dies, ha estat l'hotel La Creu. No el coneixia perquè fa molts anys que vaig estar a la Vall, però a Vielha.
El viatge el realitzem amb l'empresa d'autocars Pacheco, de Sarrià. Ens acompanya el mateix Ramon Pacheco com a xofer i hem quedat molt contents de la seva aportació. Cal destacar, que amb natros, el Ramon ha descobert un racó de Pirineu, doncs ha fet el seu bateig de muntanya.
Tinc de fer una menció al hostatge, perquè ha estat molt i molt bé. Cal destacar l'atenció que hem rebut per part dels seus propietaris, en Xavier i la Pili. Ens han fet sentir com si fossem a casa, i si valorem les instal·lacions, habitacions i menjar (buffet lliure) cal posar-hi un 11 sobre 10. 
Serà el nostre punt de estança quan hi tornem, una propera vegada. Totalment recomanable.



Petit reportatge del viatge del dilluns dia 4

Fotos Eduard        https://goo.gl/photos/6n328D2k7ZfPpaQQ7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...