20170703

Viatge a la Vall d'Aran. dilluns 3 de juliol.

Tal i com ho tenim programat, sortim de Girona a les 14:30 h. direcció Salardú. Hem omplert el grup amb 19 caminants i fem el desplaçament amb el bus Pacheco, acompanyant-nos l'amic Ramon, igualment que l'any passat. Companyia totalment recomanable.
https://www.minibuses-pacheco.com/
Els integrants d'aquest any: Imma, Julieta, M. Antònia, Conce, Mercè i Salvador, Montse i Narcís, M. Àngels i Joan, Francesc R., Joan A., Jordi, Eduard, Ernesto, Francesc H., Pere, Martí i Milio.
El nostre punt d'estada. Igual que l'any passat, l'hotel Petit La Creu, a Salardú. Si teniu de fer una estada a la zona, us recomano aquest hotel. Es un negoci familiar, dirigit pel Xevi i la Pili. Les instal·lacions perfectes, amb piscina climatitzada, gimnàs, sales d'estar i de reunió, les habitacions acollidores, un bufet lliure espectacular i per mi, el més important, que tant els propietaris com el seu personal, et fan sentir com a casa, amb el seu tracte tant exquisit. https://www.hoteleslacreu.com/ca/
En Xevi, us podrà aconsellar per fer sortides per la zona, tant si es caminant, com en cotxe o btt. Es un gran coneixedor del territori i els seus coneixements, son molt valuosos.
Arribats al hotel, ens allotgem. A la poca estona, sopar i reunió preparatòria de la sortida de demà i a descansar, que demà toca "pedalar" de fort.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...