20170824

Central de Daió - Camí Enginyers - Coma de Vaca - Les Marrades - Daió

Una bonica i exigent sortida. Des de la central de Daió, comencem a caminar, passant al altre costat de riu, pel pont. Seguim el camí marcat amb grog, que ens va pujant, passant pel Salt del Grill i quan som per Les Ribes, cal estar atent i on hi ha un cartell que avisa de zona de càrrega de helicòpter, surt per la nostra esquerra, el corriol que ens puja direcció NO, per les Collades fins a trobar el Canal Dreta, que passem i seguim la pujada seguint el camí. Quan ja som a la coma herbada, seguim pel dret i direcció N, fins a trobar el camí dels Enginyers, que seguirem fins a Coma de Vaca.
Desprès d'un merescut descans al refugi, on aprofitem per dinar. Seguim el camí que passa al altre costat de riu i puja cap al sud i desprès girar a SO per ja seguir per sobre el curs del riu, baixar les Marrades i baixar fins al riu, a l'altura de la Molsor, on passem al altre costat i seguim el camí de baixada fins tancar cercle i seguir fins als cotxes.



Sortida circular
Distància recorreguda      16,3 km.
Desnivell acumulat          1.359 m.
Temps efectiu, caminant   7 h. 5'


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

COLLA ISARD.- Ripollés: Campelles-coll de la Coma Ermada-forat de St. Ou-St. Pere i Santuari de Montgronny-Gombrén.

Una complerta travessa, des de la vessant nord a la sud de la serra de Montgrony. Fem l'aproximació amb el bus de TEISA, com ara ho fem ...