20170905

T.M.R.: Macugnaga - Rif. Pastore

Avui, una llarga i bonica etapa d'aquest fantàstic Tour: Macugnaga - Rifugio Pastore.
A primera hora, tenim la oportunitat de contemplar el Mont Rosa, amb el color que li dona el nom. El temps està molt bo i podem veure perfectament la glacera i les seves puntes, la Dufour, la Zumstelh, la Gnifetti, on està el rifugio Margherita.
Desprès de les fotos, comencem la jornada caminant des de Macugnaga. Des de dintre el poble ja hi trobem indicadors, i seguirem el Grand Sentiero Walser (quin treball que hi ha, ben fet per mantenir els senders) i direcció al Passo del Turlo.  El camí va pujant tota la vall de Quarazza, amb molts indicadors i a la part baixa, diferents fonts d'aigua. També podem observar les cases típiques de la zona. Es una constant pujada que passa per diferent praderes: la Bietza, la Caspisana di Fuori, la La Piana, per acabar assolint el punt més alt de la sortida, el Passo del Turlo (2.738 m.). 
Desprès d'un merescut descans emprenem la baixada cap al rifugio Pastore, una constant baixada, passant a la vora d'algunes edificacions de pastors. Mentre, tenim l'ocasió de gaudir d'una vista excepcional; tenim al davant nostre un altra visió del Mont Rosa, amb la Punta Gnifetti (4.559 m.), la Punta Parrot (4.436 m.), la glacera, i la Punta Giordani (4.045 m.) i així baixant fins al rifugio Pastore, on ens espera un merescut descans.



Sortida de travessa, guiada per: CAIRN, https://www.cairn-trekking.fr/
Distància                  21,3 km.
Desnivell acumulat        + 1.492 m.   - 1.218 m.
Temps efectiu caminant  7 h. 18'

Enllaç a la traça    https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=19844758

Àlbums de fotos:
Milio:     https://photos.app.goo.gl/XwV1pCPZekxmXqf13
Eduard:  https://photos.app.goo.gl/X7AQQDJYXTQ98ZLK2
Jordi:https://drive.google.com/drive/folders/0B-jEHAz5MVqPQklBNlR0N0s2V2M?usp=sharing_eil&ts=59cb9dd7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Garrotxa. puig de Bassegoda, des de coll de Teia (Albanyà)

Aproximació per autopista fins a Figueres Nord, per desprès agafar la carretera a Llers i Albanyà, pujant uns 7 km. de pista asfaltada, dire...