20170902

Tour del Mont Rosa i Tour Agulles Roges - viatge aproximació, 2 setembre 2017

Dissabte 2 de setembre, comencem el viatge anual cap als Alps. Aquest any som un altra vegada un grup nombrós (24 caminants) que fem dos grups. Un, farà el Tour de les Agulles Roges, per sobre la vall de Chamonix. L'altre, es trasllada a Suïssa, per fer el Tour del Mont Rosa.
Els caminants: Salvador i Mercè, Narcís i Montse, Joan i M. Àngels, Josep i Laura, Carme, Conce, M. Antònia i Ernesto, son el grup de les Agulles.
Els caminants: Marc, Domingo, Marti, Milio, Jordi, Eduard, Imma, Isabel, Margarita, Anna, Dolors i Dona, son el grup del Mont Rosa.
El viatge, organitzat amb bus, el fem acompanyats pel bon amic Ramón Pacheco i senyora i el bus nou d'aquest estiu. Realment, aquest any tant l'anada com la tornada, ha anat molt i molt be, per la comoditat de poder disposar dels seus serveis. Agraïments per les seves atencions.
Sortida a les 7 de Girona, per arribar a la nostra destinació, Saint Gervais les Bains, a mitja tarda. Sopar i descans perquè toca matinar el diumenge. Sortida a les 05:45 h. cap a Grächen (Suïssa).
El grup que es queda a Chamonix, es desplaça fins a Servoz amb tren.
Un any mes, els dos Tours, el hem contractat amb l'empresa CAIRN mitjançant el seu lloc web: https://www.cairn-trekking.fr/ i aquest es el vuitè any que ho fem.

Fotos:
Mercè:  https://photos.app.goo.gl/7wELkFogoZBUq5jS2
Eduard: https://photos.app.goo.gl/sxZPVbA3fAoRLx0k1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

BON PAS.- Alt Empordà: Albanyà - St. Miquel de les Cireres - Lliurona - Albanyà.

Bonica sortida. Fa uns anys l'havíem caminat i per veure diferent, avui l'hem fet a la inversa. Aparquem els cotxes passat el pont d...